CONTACTAȚI-NE

  captcha

  DESPRE NOI

  Suntem o florărie online premium din București care oferă buchete elegante, flori în cutie și aranjamente florale din flori naturale nemuritoare. Gama noastră de flori criogenate inovatoare include trandafir criogenat, orhidee criogenata, bujor criogenat, nufăr criogenat, hortensie criogenata, mușchi stabiliat, eucalipt stabilizat in tot felul de aranjamente ca si sticla, metal, carton, plastic, etc.

  Suntem dedicați ofertei de servicii profesionale, fiabile și produselor de înaltă calitate. Experimentați superioritatea modelelor florale pe care le oferim și oferiți un aranjament unic care inspiră.

  Comenzile pot fi plasate online sau prin telefon. Simțiți-vă liber să ne contactați pentru personalizare, deoarece nimic nu este prea provocator.

  Telefon: 0763014089
  Program telefon zilnic: 10-21

  E-Mail: contact@flori-criogenate.ro
  Răspuns in maxim 5 zile

  Str. Mărțișor 57a, Sector 4
  București, România

  SC BIAROSE CONCEPT SRL
  CUI: 43243860
  Registrul Comerțului: J40/14239/2020

  TVA intracomunitar: RO43251103

  Unicredit Bank SA
  RO93 BACX 0000 0020 9147 2000

  Livrarea în țară se face in Locker sau prin curier rapid (colaboram cu majoritatea curierilor naționali ca și Fan Courier, Sameday, Urgent Cargus, DPD, Nemo Express, TNT) cu verificare colet și asigurare colet – acestea sunt opțiuni cu cost suplimentar pe care le alegeți la finalizarea comenzii.

  In funcție cantitatea comandata, volumul, de metoda si destinație, pentru livrarea naționala prețul de livrare începe de la 5 lei si se calculează automat in funcție de destinație la finalizarea comenzii.

  Livrarea în București/Ilfov se face in Locker sau prin curier rapid (colaboram cu majoritatea curierilor naționali ca și Fan Courier, Sameday, Urgent Cargus, DPD, Nemo Express, TNT) cu verificare colet și asigurare colet – acestea sunt opțiuni cu cost suplimentar pe care le alegeți la finalizarea comenzii sau Bolt/Panda/Glovo.

  In funcție cantitatea comandata, volumul, de metoda si destinație, pentru livrarea in Bucuresti prețul de livrare începe de la 1 leu si se calculează automat in funcție de destinație la finalizarea comenzii.